fbpx

Termeni si conditii

 1. TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE

  1. Serviciul Scriptoman este dezvoltat şi operat de Rolaxit Innovation cu sediul în Bucureşti, Str. Stiubei, Nr.38, sector 3, CUI 42351163

  2. Accesarea site-ului şi utilizarea serviciului Scriptoman implică acceptarea de către Utilizator a Termenilor şi Condiţiilor de colaborare dintre părţi, definite mai jos şi consemnate prin bifarea căsuței „Accept Termenii și condițiile generale” şi click pe Înregistrare.

  3. Rolaxit Innovation își rezervă dreptul de revizuire a acestor Termeni şi Condiţii, din motive întemeiate, ca urmare a schimbărilor tehnologice, a extinderii ofertei sau a modificărilor legislative. Ultima versiunea este cea obligatorie.

 1. SERVICII OFERITE

  1. Prin intermediul site-ul scriptoman.ro Rolaxit Innovation oferă Utilizatorului un serviciu de transcriere/traducere automată a fişierelor audio/video cu următoarele componente:

 • Încărcarea fișierelor audio/video pe site-ul nostru web

 • Crearea automată a transcrierilor fișierelor audio/video

 • Corelarea transcrierii cu conținutul audio/video relevant ( corectare manuala)

 • Exportul transcrierilor în diverse formate Link catre formatele exportate

 • Editare profesională

 • Arhivare fişiere

 • Subtitrari

 1. TAXE ȘI PLĂŢI. MODALITĂȚI DEPLATĂ

  1. Utilizarea Serviciului Scriptoman implică anumite costuri. Accesaţi pagina de tarife pentru detalii asupra costurilor de utilizare şi a modalităţilor de plată.

  2. Clientul poate efectua Comenzi pe site, prin selectarea oricăruia dintre serviciile afișate pe scriptoman.ro (secțiunea Tarife), prin accesarea butonului CUMPĂRĂ ACUM, urmând a finaliza Comanda și efectuând plata prin una dintre modalitatile indicate expres.

  3. Rolaxit Innovation oferă tuturor clienților posibilitatea testării gratuite a serviciilor de transcriere automata timp de maxim 30 minute/utilizator

  4. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

  5. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Rolaxit Innovation poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, în orice situatie în care este necesară contactarea Clientului.

  6. In cazul plăţilor online Rolaxit Innovation nu este/nu poate fi facută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de EURO. Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai Clientul.

  7. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  8. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  9. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  10. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  11. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
  12. Rolaxit Innovation poate anula Comanda efectuată de către Client în oricare din următoarele situații:

 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a tranzacţiei, în cazul plăţii online;

 • invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de Rolaxit Innovation, în cazul plăţii online;

 • datele furnizate de către Client la înregistrare sunt incomplete şi/sau incorecte.

 1. CONDIŢII DE UTILIZARE

  1. La înregistrarea pe site, utilizatorii Serviciul Scriptoman trebuie să furnizeze o adresă de email validă şi să aleagă o parolă. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidenţialităţii parolei.

  2. Transcrierile furnizate de Scriptoman au o acurateţe de cca 90%

  3. Clientul are acces la serviciile de transcriere / traducere furnizate de Scriptoman imediat dupa efectuarea platii unui pachet de servicii.

  4. Odata cu efecutarea platii, in contul utilizatorului sunt adaugate atatea minute de transcriere sau pagini de traducere cate sunt prevazute in pachetul cumparat.

  5. Valabilitatea minutelor de transcriere sau a pagini de traducere, dupa caz, este mentionata in pachetul achizitionat. Clientul poate utiliza serviciile in limita perioadei de valabilitate a pachetului cumparat.

  6. RolaxIT Innovation îşi propune ca Serviciul Scriptoman să fie disponibil şi funcţional 24 de ore pe zi. Cu toate acestea, dacă, din orice motiv, site-ul web nu este disponibil, compania nu poate fi făcută responsabilă

  7. Utilizatorii nu pot încărca fişiere audio mai mari de 1GB şi nu mai mult de 10 fişiere simultan/consecutive.

  8. Toate fişierele audio/video încărcate pe site-ul scriptoman.ro precum şi transcrierile procesate sunt proprietatea utilizatorului. RolaxIT Innovation are doar dreptul de utilizare a conţinutului exclusiv în scopul realizării serviciului solicitat.

  9. Este interzisă încărcarea fişierelor pentru care utilizatorii nu au drept de proprietate/utilizare, a fişierelor care conţin informații cu caracter privat pentru care nu există un acord explicit de utilizare, sau încalcă prevederile legale.

  10. Este interzisă încărcarea de fişiere şi conţinut care încurajează infracţiuni, atitudini discriminatorii sau lezează interesele unor persoane fizice sau juridice.

  11. RolaxIT Innovation își rezervă dreptul de a refuza transcrierea oricărui material care contravine condițiilor de mai sus.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

  1. Continutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau conţinut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Rolaxit Innovation, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licenţe de utilizare şi/sau publicare).

 1. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

  1. Rolaxit Innovation nu îşi asumă nicio obligaţie în legătură cu natura informaţiilor încărcate de utilizatori în website-ul scriptoman.ro.

  2. Utilizatorul este direct responsabil de existenţa drepturilor de utilizare asupra conţinutului audio/video încărcat pe site-ul scriptoman.ro

  3. RolaxIT nu are nicio obligaţie faţă utilizatori în ceea ce priveşte rezultatul transcrierii.

  4. Calitatea transcrierii este direct dependentă de calitatea înregistrării audio. Zgomotul de fundal, vorbire neclară, voci suprapuse, microfoane de calitate scăzută și accente puternice pot reduce calitatea transcrierii.

  5. Utilizatorii sunt direct responsabili de calitatea transcrierii fişierelor audio/video, în raport cu rezultatele așteptate.

  6. Pentru o transcriere de calitate, consultați Ghidul pentru obținerea unor înregistrări audio/video de calitate.
  7. RolaxIT Innovation nu oferă rambursări din cauza calității dezamăgitoare a transcrierii.

 1. CONFIDENŢIALITATE

  1. RolaxIT Innovation acordă o atenţie deosebită confidenţialităţii datelor clienților săi şi a adoptat o serie de măsuri pentru respectare acesteia. Pentru a afla mai multe despre modul în care RolaxIT vă protejează informațiile personale, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate aici.