fbpx

Servicii

Scriptoman, alegerea ta pentru transcrierea şi traducere automată a înregistrărilor audio/video!

Transcriere automată fişiere audio/video

Oferim servicii complete de transcriere a înregistrărilor audio sau video în limba româna şi alte 40+ limbi, cu respectarea regulilor ortografice şi ortoepice, oferind cel mai înalt nivel de calitate. Interfaţa include şi un editor de text corelat cu playerul audio/video pentru îmbunătăţirea facilă a rezultatului final. Pentru procesarea fişierelor folosim un motor software online bazat pe Inteligenta Artificială şi reţele neuronale. Scriptoman învaţă şi devine mai bun cu fiecare fişier procesat.

Pentru iniţierea unei transcrieri accesaţi Cont Personal

Transcriere inteligenta in 37 limbi
Subtitrari

Subtitrari

Transcrierea fisierului video si utilizarea editorului Scriptoman vă permite să obtineti fisiere SRT cu caracteristici avansate precum verificarea ortografică și pasaje marcate cronologic, pentru a converti subtitrari cu usurinta. În acest fel, nu veți mai avea nevoie de o previzualizare video.

Traducere automată a înregistrarilor audio/video

Oferim traducere în 110 limbi pentru transcrierile audio/video procesate de Scriptoman. Serviciul de traducere foloseşte acelaşi motor software online, iar interfaţa de utilizator cuprinde de asemenea un editor care permite corectarea şi îmbunatăţirea textului.

Pentru iniţierea unei transcrieri accesaţi Cont Personal

Traducere automata
Arhivare fisiere

Arhivare fişiere

Pentru clienţii care doresc să stocheze fişierele procesate sau neprocesate direct în platforma Scriptoman, oferim servicii de arhivare pe termen lung. Fişierele sunt păstrate într-un mediu securizat, pe o infrastructură IT cu un nivel ridicat de disponibilitate. Serviciile de arhivare includ funcţionalităţi de căutare după cuvinte cheie, grupare pe categorii şi indexare.

Pentru iniţierea unei transcrieri accesaţi pagina Cont Personal

Editare profesională

Pentru scenariile de lucru care necesită o acurateţe de 100% oferim servicii de editare manuală a transcrierilor şi traducerilor. Lucram cu o echipă de profesionişti, specializaţi pe diverse domenii de activitate precum şi traducători cu experienţă. Aceste servicii sunt livrate cu plata per proiect sau per oră.

Pentru contractarea serviciilor de editare profesională contactaţi echipa de vânzări la office@scriptoman.ro

Editare profesionala