fbpx

Suport Clienţi

Suntem aici să-ţi răspundem la întrebări.

Raspunsuri la intrebari frecvente

Despre serviciul de transcriere Scriptoman

Scriptoman, un serviciu de transcriere şi traducere automată, bazat pe Inteligenţă Artificială. Disponibil ca serviciu online, Scriptoman permite transcrierea rapidă a înregistrărilor de lungă durată şi oferă o acurateţe de peste 90%. Serviciul include un editor care semnalează nivelul de încredere asociat unui cuvânt transcris sau tradus, ceea ce permite utilizatorilor rafinarea rezultatelor. Transcrierile pot fi traduse automat,  adăugate ca subtitrare la fisierele video şi arhivate pe termen lung.

Utilizarea Scriptoman este posibilă prin încărcarea în contul de client a fişierelor audio/video pe care utilizatorul doreşte să le transcrie. Fişierele sunt procesate de un motor software online.

Scriptoman suportă următoarele formate audio: mp3, aac, m4a, ogg şi wav. Formatul video acceptat este mp4.

Da, calitatea înregistrării este esenţială pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune. Nivelul redus al sunetului, zgomotele de fond, suprapunerea vocilor, pronunţia cu accent etc afectează nivelul de acurateţe al transcrierii.

Utilizatorii pot încărca maxim 10 fişiere simultan, cel mult 1 GB. Fişierele mai lungi pot fi separate în blocuri mai mici.

Timpul necesar transcrierii este cel puţin jumătate din timpul de înregistrare, însă poate fi mai mare în funcţie de calitatea înregistrării.
Subiecte de interes pentru clienţi

Alte întrebări despre serviciul Scriptoman

Transcrierile sunt livrate în format JSON, txt, Word, pdf, SRT.

Orice utilizator poate testa Scriptoman, gratuit, în limita a 15 de minute de înregistrare audio/video.

Scriptoman este disponibil în regim comercial, atât ca serviciu online prin achiziţia unui număr de ore, cât şi prin contracte.

Utilizarea online a serviciului Scriptoman poate fi plătită cu cardul. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Scriptoman.

RolaxIT Innovation, proprietarul serviciului Scriptoman, nu oferă rambursări utilizatorilor nemulţumiri de calitatea transcrierii. Utilizatorii sunt responsabili de testarea propriilor înregistrări şi evaluarea rezultatelor.
Accesaţi contul cu numele de utilizator şi parola stabilite. Click pe Stergere Cont sau email la office”scriptoman.ro