fbpx

1,2,3…GO Scriptoman!

Serviciile Scriptoman sunt acum active şi îşi aşteaptă utilizatorii cu 30 de minute credit disponibil pentru testare. Am informat media, am informat colaboratorii, suntem gata de drum.

Care este informaţia esenţială?

Scriptoman este un serviciu de transcriere, traducere şi subtitrare automată a înregistrărilor audio-video şi a fişierelor de tip text. Deocamdata este disponibil in regim as a Service, însă, pe viitor, vom oferi şi licenţiere perpetuă pe serverul beneficiarului (în cloud sau on premises).

Prin urmare, transcriem din 37 de limbi şi traducem din 100 cu un nivel ridicat de acurateţe, care sa va îmbunătăţi în timp. Scriptoman foloseşte un engine dezvoltat de un partener extern, antrenat pentru recunoaşterea tiparelor specifice limbii române, de la diacritice la topică şi punctuaţie. Timpul de procesare efectivă este de jumătate din durata înregistrării, iar algoritmii utilizaţi respectă regulile ortografice şi ortoepice ale limbii române. Transcrierea este rapidă, atenţie însă la durata de upload a fişierelor (maxim 1GB/fişier) care durează în funcţie de conexiunea fiecărui utilizator.

Interfaţa integrează un editor, corelat cu un player online pentru analiza comparativă a materialului original şi a rezultatului. Editorul semnalează nivelul de încredere asociat unui cuvânt transcris sau tradus, ceea ce permite utilizatorilor rafinarea rezultatelor. Transcrierile pot fi traduse automat,  adăugate ca subtitrare la fisierele video şi arhivate pe termen lung.

Puteti utiliza serviciile Scriptoman sunt disponibile comercial prin credit preplătit sau abonament lunar, în funcţie de volumul de activitate. Verificaţi pagina de Tarife, pentru mai multe detalii. Important de ştiut, la inregistrarea şi validarea unui cont nou, aveti 30 de minute credit pentru testare. Succes!

Cum suntem la început de drum, orice îngăduinţă şi orice feedback sunt de apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Scriptoman 2020. Toate drepturile rezervate.

Sigla PlatiOnline